Aktif Tekerlekli Sandalye Nedir?

Aktif Tekerlekli Sandalye Nedir?

AKTİF TEKERLEKLİ SANDALYE NEDİR, HANGİ ÖZELLİKLERE SAHİPTİR?

Yaşlı ve engelli rahatlık hareket edebilmelerine olanak sağlayan aktif tekerlekli sandalyeler, hem katlanabilir hem de sökülebilir sandalye çeşitleri arasında bulunur. Genellikle güçlendirilmiş alüminyumdan imal edilen bu ürünlerin içerisinde karbon ve titanyum da bulunabilir. Kullanıcıların ölçüsü alınarak kişiye özel olarak yeniden dizayn edilebilen bu ürünler, çok hafif oldukları için oldukça avantajlıdır. Ürünleri dilediğiniz zaman istediğiniz yere kolaylıkla götürebilirsiniz. 5 kg’ın altında olan aktif tekerlekli sandalyeler bile vardır. Yüksek derecede hareket kabiliyetine sahip olan bu ürünlerin manevra kabiliyeti de oldukça avantajlıdır.

Aktif Tekerlekli Sandalyelerin Kullanım İmkanı


Ufak bir parmak dokunuşuyla istediğiniz modeli kolay bir şekilde katlayabilirsiniz. Katlanabilen, katlanıp sökülebilen veya sadece sökülebilen aktif sandalye çeşitleri sektörde bulunur. Bu çeşitler arasından beklentilerinize ve ihtiyaçlarınıza en uygun olan modelleri tercih edebilirsiniz. Engelli olup da otomobil kullanan bireyler için oldukça avantajlı olan aktif tekerlekli sandalyeler, özellikle iş yaşamının içerisinde bulunan kimseler tarafından tercih edilir. Çok hafif olduğu için oldukça avantajlı olan bu ürünler araçların içerisinde rahatlıkla katlanıp konulabilir. Kolay muhafaza imkanı sayesinde beklentilerinizi tam olarak karşılayan bu ürünler fiyat bakımından manuel tekerlekli sandalyelerden daha yüksek olabilir. Aktif tekerlekli sandalyelerin fiyatı;

️Ürünün modeli
️Üretim yılı
️Markası
️Özellikleri
️Taşıma kapasitesi ve tekerlek türü gibi değişkenlere bağlı olarak farklılık gösterir. Bütçenize ve beklentilerinize en uygun olan modellere kolay bir şekilde ulaşmak için siz de Tekerlekli Sandalyeci ile en doğru sonuçlara sahip olabilirsiniz. Ürünler için tıklayınız.

Aktif Tekerlekli Sandalyelerde Geniş Fiyat Aralığı

Model ve markaya göre değişen bu sandalyelerde çok çeşitli fiyat aralığı vardır. Ürünlerin özellikleri ve marka değerine bağlı olarak bu fiyatlandırma açısından sizin için en uygun olanı tercih edebilirsiniz. Aktif tekerlekli sandalyeler için ödediğiniz tutarın belirli bir bölümünü SGK’dan geri alabilirsiniz. Normalde engellilerin alamadığı bu kriter, yalnızca gazilik nedeniyle engellilik durumu olanlar için geçerlidir. Araçların bagajına sığacak kadar az yer kaplayan bu sandalyeler hafif oldukları için oldukça önemli bir yere sahiptir. Kişinin fiziksel ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayan bu ürünler satış sonrası servis, aksesuar ve yedek parça imkanları ile Tekerlekli Sandalyecide sizleri bekliyor. İhtiyacınız olan tekerlekli sandalyelere tek tıkla sahip olarak kolay bir şekilde satın alabilirsiniz.


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.