Akülü Tekerlekli Sandalye

Akülü Tekerlekli Sandalye
Akülü tekerlekli sandalye, engelli kişilerin ve yürüme güçlüğü çeken herkesin hayatını kolaylaştıran elektrikli sandalye'dir.
Joystickli olan bu modeller, gideceğiniz yöne doğru tutamacı hareket ettirerek istediğiniz yöne doğru gidilebilmektedir. Kişinin hiç güç sarf etmeden bir yerden bir yere gitmesi kolaylaşmaktadır. Böylelikle engelli bireylerimizin dışa bağımlılığını azaltarak, hayatlarını daha özgürce sürdürmelerine yardımcı olmaktadır. 
Akülü Tekerlekli Sandalyeler çift akülü ve çift motorludur. Akülerde genellikle jel akü tercih edilmelidir. Akülü tekerlekli Sandalye alırken mutlaka aldığınız Tekerlekli Sandalye firmasına akülerin jel olup olmadığını sormanızı ve özellikle jel aküleri tercih etmenizi Tekerlekli Sandalyeci olarak tavsiye etmekteyiz.
Hemen Hemen Tüm Akülü Tekerlekli Sandalye modellerinde manuel itmek için refakatçi kolları bulunmaktadır ve ayrıca motorlar devre dışı bırakılarak aynı zamanda Manuel Tekerlekli Sandalye olarakta kullanılabilmektedir.
Akülü Tekerlekli Sandalye Fiyatları motor gücüne ve akü gücüne malzeme kalitesine bağlı olarak fiyatları da artmaktadır. Ucuz Akülü Tekerlekli Sandalye için mutlaka Tekerlekli Sandalyeci mağazasını aramanızı öneririz. 
Akülü Sandalye kullanırken eğer kullanacak kişi sürekli taşıması gerekiyorsa mesela eve çıkartılması ya da arabaya koyulması gibi durumlar söz konusu ise mutlaka katlanan modelleri seçmenizi öneririz.  hem katlanması kolay olur hem de taşımasını da kolaylaştırır. Genelde Akülü tekerlekli sandalye modelleri, aküleri çıkartıldıktan sonra katlanmaktadır. Ama akülerle birlikte katlanan modeller de bulunmaktadır. bu sizin seçiminize kalmıştır. hangisi size uygun ise onu tercih edebilirsiniz. Kararsız kaldığınız durumlarda Uzman Ekibimizden destek alabilirsiniz. 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.