EV TİPİ MANUEL TEKERLEKLİ SANDALYE

EV TİPİ MANUEL TEKERLEKLİ SANDALYE

Ev Tipi Tekerlekli Sandalye

Başlıktanda anlamış olduğunuz gibi sizler ile ev tipi sandalyeler hakkında bahsedeceğiz. Adı üstünde Ev tipi demek eve ortamına uygun olması demektir. Ev tipi seçerken mutlaka olmazsa olmazı olan özellikler vardır. Kullanıcının aktifliği ve hastalığına göre seçilecek olan ürünün sizlere en uygun bir şekilde seçmeniz için derlemiş olduğumuz bu yazıyla karşı karşıya bırakıyoruz. Keyifli okumalar.

Kesinlikle en önemli olan özeliği ise ön tekerleklerin sarhoş tekerlek yani 360 derece dönebilen özellikte olması gerekmektedir. Böylelikle kullanımı daha kolay olur. Kullanıcı dönüşleri de zorlanmadan yapmalıdır. Dar alanlardan geçmek kabus haline gelmemeli. Banyo 
Engelli kişilerin veya yaşlıların evde kullanacağı tekerlekli sandalye modelleri genel olarak hafif olması tercih edilmesi gereken özelliklerden biridir. Tekerlekli Sandalyenin kolçaklarının kalkması, kişinin yatağa geçişini ya da koltuğa geçişini kolaylaştırır. 
Tekerlekli Sandalyelerin toplam genişliği normal kapıların genişliğinden küçük olmalıdır. Oda ortalama 65 cm'dir. 
Tekerlekli Sandalyeler, ekonomik fiyatlardan başlar malzeme kalitesine göre fiyatları artar. 
Örneğin: ekoseli ucuz tekerlekli sandalye kolçakları ve ayaklıkları sabittir. hiç bir özelliği bulunmamaktadır sadece katlanmaktadır.  Böylelikle fiyatı da en ekonomik tekerlekli sandalyelerden biridir.
Ama kaliteli manuel tekerlekli sandalye istenilirse eğer, Aluminyum tekerlekli sandalye olması her zaman daha avantajlı olur. Hafiflik açısından kullanım açısından özellik açısından çok farklılıkları bulunmaktadır. 
Bu tarz sandalyelerin hemen hemen hepsi ev içerisinde kullanıma uygundur. 


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.