Akülü Tekerlekli Sandalye Hakkında Merak Edilenler

Akülü Tekerlekli Sandalye Hakkında Merak Edilenler

AKÜLÜ TEKERLEKLİ SANDALYE HAKKINDA MERAK EDİLENLER

Engellilerin hayatını kolaylaştıran akülü tekerlekli sandalyeler, kişinin sosyal yaşama bağlanmasına yardımcı olur. Kişinin bakıcısına bağımlılığını azaltan bu ürünler, kendisini psikolojik açıdan da iyi hissetmenize yardımcı olur. Akülü tekerlekli sandalye seçerken kişinin yaşadığı şehrin durumu, kilosu ve yaşı gibi etkenler oldukça önemlidir. Eğer yokuş bakımından zengin bir mahallede yaşıyorsanız eğimli arazilerden rahatlıkla çıkabilen ürünleri tercih edebilirsiniz. Güçlü motorlara sahip olan ve yüksek amperli akülü tekerlekli sandalyeler, bu alanlarda en büyük yardımcınız olacaktır. Eğer özel aracınız yoksa, toplu taşımada büyük kolaylık sağlayan hafif akülü sandalyeleri tercih edebilirsiniz. 

Tekerlekli Sandalye Seçiminde Hastanın Durumu

Akülü tekerlekli sandalye seçiminde sandalyenin günlük kullanım süresi, kişinin kilosu, yaşı, beden ölçüleri ve engel oranı dikkate alınarak hesaplama yapılmalıdır. Ürünlerin özellikleri, kullanım süresi ve menzil oranı üzerinde etkilidir. Bunun yanı sıra yükseklik ayarı, kolçak yüksekliği, sırt ayarı ve minderlerin özelliğine de dikkat etmeniz gereklidir. Bu unsurlara dikkat ederek yüksek derecede konfor elde edebilirsiniz. Bunun yanı sıra akülü tekerlekli sandalyelerde servis ve yedek parça imkanının olup olmadığına da dikkat etmeniz gereklidir. Akülü tekerlekli sandalyede aramanız gereken diğer özellikler ise şöyledir;

Sandalyenin ağırlığı vücut ağırlığınız ile uyumlu olmalıdır.

Ürünün gövdesi dayanıklı malzemeden üretilmelidir.

Şase bölümü sağlam ve hafif alaşımdan meydana gelmelidir.

Sandalyenin kolayca muhafaza edilebilmesi için katlanabilir olması önemlidir. 

Akülü Tekerlekli Sandalye Seçerken Bunları Göz Önünde Bulundurun

Eğer sık sık seyahat ediyorsanız akülü tekerlekli sandalyelerin portatif olmasına dikkat etmeniz gereklidir. Katlanır olan modeller, araç bagajına rahatlıkla sığacaktır. Tercih edeceğiniz sandalyelerde lityum pil kullanmanız, ürünün kullanım ömrünü uzatacaktır.  Anatomik yapınıza en uygun olan akülü tekerlekli sandalye modelleri için adresiniz Tekerlekli Sandalyeci olmalı. Meyra, Wollex, Comfort Plus, Leo ve dünya markası birçok tekerlekli sandalyeye kolayca ulaşabileceğiniz Tekerlekli Sandalyeci sayesinde farklı markalardaki engelli medikal ürünleri arasından karşılaştırma yapabilir ve sizin için en uygun olan seçeneğe kolayca ulaşabilirsiniz. Ücretsiz kargo fırsatıyla sahip olabileceğiniz daha birçok çeşit engelli medikal ürünü için bizi tercih edin.
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.