En iyi 3 Engelli Puseti Modeli

16-03-2022 00:28
En iyi 3 Engelli Puseti Modeli

EN İYİ 3 ENGELLİ PUSETİ MODELİ

2-3 yaşından itibaren kullanılan engelli pusetleri, miniklerin 15-16 yaşına kadar gelene kadar kullanılmasına imkan tanır. Çocukların bakımını kolaylaştıran engelli pusetleri, uzun soluklu kullanım imkanı sayesinde klasik olarak üretilen çocuk pusetlerinden ayrışır. Çok özellikli olması sayesinde ebeveynlerin hayatını kolaylaştıran engelli pusetleri, çocukların rahatsızlık derecesine göre farklı özelliklere sahiptir. Güvenli kullanım, konfor, skolyoz desteği, boyun ve baş desteği gibi farklı modellerle ilgililere hitap eden engelli pusetlerin arasından güvenli oluşu, konforlu olması, uygun fiyatı ve kalitesi ile ön plana çıkan modelleri belirledik. Bunlardan ilki bu Comfort Plus markasının üretmiş olduğu engelli pusetleridir. 2 ila 14 yaş arasındaki çocukların kullanabileceği bu ürünler alüminyumdan üretildiği için hem sağlam hem de hafiftir. Refakatçilerin ve ebeveynlerin rahatlıkla kullanabileceği Comfort Plus markalı engelli pusetlerinden uygun fiyatlı olan DM Buggy, oldukça portatif ve esnektir bir çok parçası çıkartılabilir ve aracınıza kolaylıkla sığabilir. Comfort Plus engelli pusetlerinin ortak özellikleri; 

Bas çıkar imkanı vardır.

Arka tekerleklerinin kilitlenebilirdir.

Kullanımı pratik ve konforludur.

Eşyaların taşınması için esnek bir taşınma filesi vardır.

Refakatçiler için kolayca fren sistemi bulunur.

Ayak paleti çocuğun bacak boyutuna göre değiştirilebilir. 

Racer Evo Engelli Pusetleri Sektörün Liderlerinden

Sektörde bulunan bir diğer engelli puseti ise Racer Evo markasıdır. Yeni nesil bir tasarıma sahip olan Racer Evo engelli pusetleri, lokomotor yetenekleri olan çocuklar için özel olarak üretilmiştir. Miniklerin sağlığının ve rahatlığının ön planda tutulduğu bu pusetler, kullanıcıları için büyük derecede kolaylık ve konfor sağlar. Çok işlevli ters çevrilebilir bir koltuğa sahip olan Racer Evo engelli pusetleri, çocukların çevre ve refakatçi ile iletişime geçmesine yardımcı olur. Koltuğun eğim açısının düzgün bir şekilde ayarlanabilmesi için tilt mekanizmasına sahip olan Racer Evo engelli pusetlerinin yanal stabilizasyonu ile miniklerin ayak dayama yüksekliğini, sırt açısını ve koltuk başlığının yüksekliğini ayarlayabilirsiniz. Racer Evo engelli pusetleri, ayarlanabilir amortisör sistemi sayesinde konforun ön plana çıkmasına yardımcı olur. Ayarlanabilir parçaları sayesinde çocukların büyüme evresinde yanında olan bu pusetler en iyiler arasına girer. 

Hoggi Engelli Pusetleri Çok Konforlu

En çok tercih edilen ve kalitesi ile ön plana çıkan bir diğer marka ise Hoggi’dir Çocukların güvende olmalarını sağlayanı bu ürünler, özel bakım gerektiren minikler için oldukça avantajlıdır. Farklı bedenlerde üretilen Hoggi markası, refakatçinin puseti zahmetsiz bir şekilde kullanabilmesine olanak sağlar. Bir yaşından on yaşına kadar kullanabilen farklı ölçeklerdeki pusetler, tilt mekanizmasına sahiptir. Çocuğun yorulduğu zamanlarda dinlenmesini sağlayan Hoggi pusetleri, oldukça avantajlıdır. Çocuğun gelişimine göre ayarlanabilen oturma derinliği ve sırt yüksekliği sayesinde Hoggi markalı ürünleri uzun süre boyunca kullanabilirsiniz. İki yıl tedarikçi firma garantisi altında olan engelli pusetlerine zahmetsiz bir şekilde ulaşmak istiyorsanız Tekerlekli Sandalyeci ile iletişime geçebilirsiniz. Sportif ve modern tasarım ile ön plana çıkan engelli pusetleri, kompakt katlama imkanı sayesinde beklentilerinizi tam olarak karşılar. Bireysel olarak ayarlanabilen hani bu ürünler, zengin aksesuar çeşitleri sayesinde miniklerin bakımının eksiksiz olmasını sağlar.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.