En iyi 4 Akülü Engelli Arabası Modelleri Hangileridir?

En iyi 4 Akülü Engelli Arabası Modelleri Hangileridir?

EN İYİ 4 AKÜLÜ ENGELLİ ARABASI MODELİ

Akülü tekerlekli sandalyeler, hasta veya engelli bireylerin yaşamını zahmetsiz bir forma büründürür. Sektörde hem yerli hem de yabancı birçok akülü engelli arabası modeli bulunur. Bu modeller, kullanıcının talepleri ve gereksinimlerine bağlı olarak çeşitlilik gösterir. Bu nedenle kim kimse için uygun olan akülü engelli arabası farklı bir kimse için uygun olmayabilir ancak sektörde bulunan bazı akülü engelli arabaları, kullanıcıların ortak ihtiyaçlarına doğrudan yanıt verir. Bu arabalara Tekerlekli Sandalyeci sayesinde kolayca ulaşabilirsiniz. Sektörde bulunan akülü engelli araba modellerinde öne çıkan ilk model Meyra Optimus 2 RS’dir. Arazi tipli olan bu akülü engelli arabası, gerçek anlamda arazi canavarı olarak lanse edilir. Ottobock ve Permobil gibi markalar ile aynı motor gücüne sahip olan bu tekerlekli sandalye, dişli teker yapısı ve teker büyüklüğü ile beklentileri tam olarak karşılar.

Zorlu Yollar için Akülü Engelli Arabaları

Zorlu arazi koşullarında rahatlıkla tercih edebileceğiniz Meyra Optimus 2 RS modeli, güçlü bir yer tutuşuna sahiptir. Farklı kilometre hız alternatiflerine sahip olan bu ürünler motorlu ayak ve sırt yatırma gibi opsiyonel özelliklere sahiptir. Sektörde bulunan bir diğer engelli arabası modeli ise Comfort Plus Allure’dir. Bu ürünün özellikleri ise şöyle sıralanabilir:

Saatte 8 km hıza ulaşabilir.
Sırt açısı ayarlanabilir.
İç ve dış mekanlarda kullanılabilir.
Fiyat bakımından avantajlıdır.

Bütçenize ve İhtiyaçlarınıza Uygun Tekerlekli Sandalyeler

 

Bütçeniz ve ihtiyaçlarınıza özel en uygun tekerlekli sandalyelere ulaşabileceğiniz Tekerlekli Sandalyeci ile sahip olabileceğiniz akülü engelli arabalarında birçok farklı seçenek vardır. Bu seçeneklerden biri de Jetty JT-311 modelidir. Bu modelin kolçakları yukarı doğru kalkabilir. İç ve dış mekanlarda rahatlıkla kullanabileceğiniz Jetty JT-311 modeli lityum pillere sahip oldukça güçlü ve uzun ömürlüdür. Lityum pilli oluşu klasmanında en hafif sandalye yapıyor yaklaşık 20 kilogram ağırlındadır. Minderlerini çıkardıktan sonra katlayabilir ve istediğiniz yere götürebilirsiniz. Herkes için ulaşılabilir olan Jetty JT-311 modeli, uygun fiyatı ile ön plana çıkar. Akülü engelli arabaları arasında en çok tercih edilen bir diğer model ise fiyatı ile Romer 101 Akülü tekerlekli sandalye’dir. Yandan akülü sandalyeler kategorisine giren Römer 101, yalnızda 35kg ağırlığa sahiptir. Her ölçekten araç bagajına rahatlıkla sığabilen Römer 101 ve diğer akülü tekerlekli sandalye modeli için Tekerlekli Sandalyeci’yi tercih edebilir ve alışverişinizi online olarak tamamlayabilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.