EN UCUZ AKÜLÜ TEKERLEKLİ SANDALYE MODELLERİ VE FİYATLARI

EN UCUZ AKÜLÜ TEKERLEKLİ SANDALYE MODELLERİ VE FİYATLARI

EN UCUZ AKÜLÜ TEKERLEKLİ SANDALYE MODELLERİ VE FİYATLARI

Efor sarf etmeden iç ve dış mekanlarda rahatlıkla ilerlemenize olanak sağlayan akülü tekerlekli sandalyeler, birbirinden farklı özelliklere ve dolayısı ile fiyatlara sahiptir. Her bütçeye uygun akülü tekerlekli sandalyenin bir arada bulunduğu Tekerlekli Sandalyecide dünyaca ünlü markaların nitelikli tekerlekli sandalyelerine zahmetsiz bir şekilde ulaşabilirsiniz. Römer, Creative,  Jetty ve Comfort Plus gibi birbirinden nitelikli markaların bir arada bulunduğu Tekerlekli Sandalyecide ucuz akülü tekerlekli sandalyelere ve diğer medikal ürünlere kolayca ulaşmanız mümkündür. 

Ucuz Akülü Tekerlekli Sandalyeler Hangileri?

Ucuz akülü tekerlekli sandalyelerden Römer markada olan akülü tekerlekli sandalyelerdir Römer R211 Modeli ve Römer R211. İki yıl garantisi bulunan bu sandalyelerin on yıl parça temin garantisi bulunur. Katlanabilir özellikte olması sayesinde kolay bir şekilde depolanıp taşınabilen bu tekerlekli sandalyeler 250 watt x iki motor gücüne sahiptir. Devrilme önleyici üstün özelliklere sahip olan bu sandalyeler beklentilerinizi tam olarak karşılayacaktır. 

Sektörde fiyatı ve performans bakımından oldukça avantajlı olan bir diğer model ise Römer R211 akülü tekerlekli sandalyedir. Katlanabilir özelliği sayesinde rahat bir şekilde depolanabilen bu sandalyeler antibakteriyel kumaşı ve opsiyonel oturma minderi sayesinde rahatlığın elinizin altında olmasını sağlar. Çift motor ve çift aküye sahip olan bu ürünler devrilme önleyici özel bir sisteme sahiptir.

Uygun Fiyatlı Akülü Sandalye Modelleri

Sektörde tercih edebileceğiniz bir diğer model ise Creative 1002 kodlu tekerlekli sandalyesidir. Kolçakları açılabilen, ayaklık bölümü çıkartılabilen ve yemek masasına uyum sağlayan bu sandalyeleri dış mekanlarda da rahatlıkla kullanabilirsiniz. Engebeli arazilerde sürüş rahatlığı sağlayabileceğiniz bu sandalyeler de iki yıl tedarikçi firma garantisi altında sizlere sunuluyor. Opsiyonel oturma minderi ve antibakteriyel kumaşı sayesinde beklentilerinizi tam olarak karşılayan bu sandalyelere Tekerlekli Sandalyeci vasıtasıyla kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Tekerlekli Sandalyeci ile satın alacağınız tekerlekli sandalyeler;

3 yıl tedarikçi firma garantisi altındadır.

10 yıl yedek parça garantilidir.

Ücretsiz kargo ile sizlere sunulur.

Türkiye’nin her yerine ulaştırılır.

İstediğiniz medikal ürünleri kredi kartı, banka kartı veya havale yöntemi ile satın alabilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.