Engelli Çocuk Puseti Seçerken Nelere Dikkat Etmelisiniz?

08-04-2022 15:38
Engelli Çocuk Puseti Seçerken Nelere Dikkat Etmelisiniz?

ENGELLİ ÇOCUK PUSETİ SEÇERKEN NELERE DİKKAT ETMELİ?

Ailelerin yaşamını kolaylaştıran engelli çocuk pusetleri, miniklerin 16 yaşına kadar kullanabileceği medikal araçlardır. Boyun, baş, skolyoz desteği gibi çocuğun engel durumuna göre farklı özelliklere sahip olan engelli çocuk pusetlerini seçerken, miniğin rahatsızlığını göz önünde bulundurarak ihtiyacı olan ürünlere ulaşabilirsiniz. Engelli çocuk pusetlerini seçerken çocuğun yaşını ve kilosunu da göz önünde bulundurmalısınız. Çocuğun hastalığı, kilosu, yaş aralığı gibi etkenler engeli puseti modelinin değişkenlik göstermesine sebep olabilir. Bunun yanı sıra kendinizin ve yaşam tarzına uygun olan engeli pusetlerini tercih edebilirsiniz. Dış mekanda kullanılacak olan engelli çocuk pusetlerinin süspansiyonunun iyi olması gereklidir. 

Doğru Puset ile Konforlu Yolculuklar

Rahat bir sürüş ve kolay manevralar yapmak istiyorsanız orta ölçekli engeli pusetlerini tercih edebilirsiniz. Engelli çocuk puseti satın almadan önce ürünün;

Test Edilebilir Olması

Hafif Olması

Güvenlik Donanımlarının Yeterli Olması gerektiğini unutmamalısınız.

Beş noktadan güvenlik sağlayan, emniyet kemerli olan engelli çocuk pusetleri minikler için oldukça avantajlı olacaktır. Hem hafif hem de dayanıklı bir puset istiyorsanız alüminyum şaseden üretilen modelleri tercih edebilirsiniz. Ürünleri mağazanın içerisinde test etmelisiniz. İhtiyacınız olan engelli pusetlerine avantajlı fiyatlarla ulaşmak istiyorsanız Tekerlekli Sandalyeci sizin için oldukça uygun bir seçenek olacaktır. Ürünü ücretsiz bir şekilde kargolatarak kapınıza kadar getirtebilir, beğenmemeniz durumunda anında iade edebilirsiniz.

Hayatı Kolaylaştıran Engelli Pusetleri

Sektörde bulunan baston tip katlanır puset, tam destekli puset ve koltuk tilt hareketine imkan tanıyan pusetler arasından tercihte bulunabilirsiniz. Skolyozu olmayan çocuklar için uygun olan baston tip katlanır pusetler sayesinde miniklerin kemer vasıtasıyla dik oturmasını sağlayabilirsiniz. Eğer çocukta skolyoz problemi varsa tam destekli pusetleri tercih edebilirsiniz. Minikler için oldukça sağlıklı bir yaşam imkanı sunan tam destekli pusetler baş, boyun ve baldır destekleri sayesinde beklentilerinizi tam olarak karşılar. Çift taraflı sürü iş imkanı tanıyan koltuk tilt hareketi ise miniklerin rahatlıkla kontrol edilebilmesine olanak sağlar. Siz de puset seçiminde beş noktalı emniyet kemerinin olması ve katlanabilir olmasına dikkat ederek miniklerin yolculuklarının çok daha güvenli seçmesini sağlayabilirsiniz. İhtiyacınız olan engelli pusetlerine ise Tekerlekli Sandalyeci farkıyla sahip olabilirsiniz. 


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.