Hafif Katlanabilir Tekerlekli Sandalye

Hafif Katlanabilir Tekerlekli Sandalye

HAFİF KATLANIR TEKERLEKLİ SANDALYELE ÖZELLİKLERİ

Kullanıcıların hayatını kolaylaştıran hafif katlanır tekerlekli sandalye modelleri pratik bir kullanıma sahiptir. Hasta ve engelli bireyler için uygun olan hafif katlanır tekerlekli sandalyeler daha çok ev içerisinde tercih edilirler. Araç bagajında kolay bir şekilde taşınan hafif katlanır tekerlekli sandalye modelleri depolama açısından avantaj oluşturur. Kolay bir şekilde taşınabilmesi, hafif oluş ve pratik kullanımı sayesinde beklentileri tam olarak karşılayan bu sandalyeler Ottobock, Meyra ve Römer gibi dünyaca ünlü markalar tarafından satışa sunulur. Kullanıcı transferi için hareketli kolçaklar ve ayaklık boyu ayarlama gibi birbirinden farklı özelliklere sahip olan hafif katlanır tekerlekli sandalyelerde baş ve boyun desteği de olabilir. Skolyoz oturma desteği ihtiyacı duyanlar için ekstra seçeneklerin bulunduğu hafif katlanır tekerlekli sandalyelerde manuel ve akülü seçenekler bir arada bulunur.

Hafif Katlanır Tekerlekli Sandalyelerde Akülü Modeller

Hafif katlanabilir akülü tekerlekli sandalyeler, tekerlekli sandalyenin taşınması gerektiği alanlarda oldukça avantajlı olur. Aküleri çıkartmadan katlayabileceğiniz bu sandalyelerde şasiler hafif malzemelerden üretildiği için kullanıcısına avantaj sağlar. Küçük boyutu sayesinde fazla yer kaplamayan bu tekerlekli sandalyelere Tekerlekli Sandalyeci farkıyla sahip olabilirsiniz. Dünyaca ünlü tekerlekli sandalye markalarının bir arada bulunduğu Tekerlekli Sandalyecide aynı zamanda engellilerin yaşamını kolaylaştıracak medikal ürün gruplarına da kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz. Fiyat avantajı ile beklentilerinizi doğru bir şekilde karşılayan Tekerlekli Sandalyeci, birçok avantajı bulunan hafif tekerlekli sandalyelerde çeşitli opsiyonları sizlere sunar.

Hafif Tekerlekli Sandalyelerin Avantajları

· Hafif tekerlekli sandalyeler alışveriş merkezi, lokanta, dar koridorlar ve evlerde rahatlıkla kullanılabilir.

· Kullanıcının tercihine göre manuel veya akülü olabilen hafif katlanır tekerlekli sandalye kullanım kolaylığı sağlayarak kişinin yaşamını kolaylaştırır.

· Yemek masaları ve diğer koridorlarda oldukça işlevsel olan bu tekerlekli sandalyeler istediğiniz zaman katlanarak küçük alanlar kaplayabilir.

· Fulmaks ve Poylin gibi markalar üzerinden alımlarınızı yapabilir ve kişisel ihtiyaçlarınıza göre tekerlekli sandalyenizin özel değiştirilmesini talep edebilirsiniz.

Ödeme kolaylıkları ve test imkanı sayesinde kendiniz için en doğru sandalye ulaşmanız olanak tanıyan Tekerlekli Sandalyeci farkıyla ihtiyaçlarınıza kolay bir şekilde sahip olabilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.