HASTA YATAK KULLANIMI VE AVANTAJLARI

17-05-2022 11:13
HASTA YATAK KULLANIMI VE AVANTAJLARI

HASTA YATAK KULLANIMI VE AVANTAJLARI

Günün büyük bir bölümünü yatakta geçiren hastalar için oldukça avantajlı olan hasta yatakları, görüntü itibarıyla denizde kullanılan şişme yataklara benzer. Ancak bu yatakların bir de motoru bulunur. Genellikle yatalak ve felçli hastalar tarafından tercih edilen havalı yataklar, sektörde havalı hasta yatağı olarak da adlandırılır. Terlemeyi azaltılması ile bilinen bu ürünler vücutta baskı kaynaklı olan yara oluşumunu da engeller. Genellikle hasta yatağı ile birlikte kullanılan havalı yataklar, hastanın daha hızlı ve sorunsuz bir şekilde iyileşmesine yardımcı olur. Havalı yatağın yanı sıra, Engelli Hasta yatağının bir çok özelliği mevcuttur. Sırt yatırma, Ayak kaldırma, Tilt Pozisyonu ve daha bir çok özellik ile sahip olabilirsiniz. Detaylar için iletişime geçin.

Yatalak Hastalarda Yatma Kaynaklı Problemler

Kişi, sürekli olarak yattığında zemin ile temas eden bölgelerinde yara oluşabilir. Bu bölgelerde önemli ölçüde terleme meydana gelebilir. Bu tip problemlerin giderilmesi için tercih edilen havalı yataklar, vücut basıncının normal seviyelere gelmesine olarak sağlarken aynı zamanda kan dolaşımının da idealize edilmesine olanak sağlar. Kişinin sağlıklı bir dinlenme süreci geçirmesi için tercih edebileceğiniz havalı yataklar, kişinin vücudunda masaj hissi oluşturarak beklentilerini tam olarak karşılar. Engelli medikal ürünlerinde kişinin daha sağlıklı bir süreç geçirmesine yardımcı olan havalı yataklar, hastaların hem psikolojik hem de fiziksel olarak iyileşmesine yardımcı olacaktır.

Hasta Yatak Kullanmanın Artıları

Engelliler için Havalı yataklar;

✅   Yatalak veya felci olmayan kişiler tarafından da kullanılabilir.

✅   Motor vasıtasıyla hava kanallarının şişirilmesiyle çalışır.

✅   Elektrik kesilmesi durumunda yatağın şişkinliği 24 saat boyunca devam eder

✅   Pozisyon veren, boru tipi ve baklava tipi gibi farklı modelleri vardır.

Havalı yataklar sayesinde kişi daha konforlu ve sağlıklı bir tedavi süreci geçirir. Baklava tipi havalı yatakların bir kısmı sigorta tarafından karşılanır. Siz de ihtiyacınız olan havada hasta yatağı seçeneklerine tek tıkla ulaşmak istiyorsanız Tekerlekli Sandalyeci tercihinde bulunabilirsiniz. Elektrikli hasta yatakları konusunda uzman olan Tekerlekli Sandalyeci, pozisyon veren havalı yataklardan boru tipi havalı yataklara kadar aklınıza gelebilecek tüm ürünlerde en doğru sonuçlar ulaşmanızı sağlar. Tedavi sürecinde yanınızda olan firmamız, dünyaca ünlü markaların medikal ürünleri arasından kolayca tercihinizi yapmanızı sağlar. Bu sayede mağazalar arasında mekik dokumadan, tercihinizi kolayca yapabilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.