Hasta Yürüteci ve Walker Modelleri

Hasta Yürüteci ve Walker Modelleri

HASTA YÜRÜTECİ MODELLERİ EN İYİ YAŞLI WALKER YÜRÜTEÇLER

Engelli ve hastaların yürümelerine destek olan walker yürüteç modelleri, kişinin hayatını kolaylaştırır. Tekerleksiz, 2 tekerlekli ve 4 tekerlekli olarak piyasada bulunan walker yürüteç çeşitleri arasından en çok 4 tekerleğe sahip olan modeller tercih edilir. Kişinin kimseden destek almadan, ayakta pozisyonda ilerlemesine olanak sağlayan walker yürüteç seçenekleri, bu yönüyle avantajlıdır. Bu ürünlerin kullanımı için kişinin yürütecin kollarına tutunması, ardından yürüteci hafifçe itmesi gereklidir. İhtiyacınız olan walker yürüteç çeşitlerine Tekerlekli Sandalyeci vasıtasıyla kolayca ulaşabilirsiniz. Kişinin yorulduğu durumlarda oturabileceği bir dinlenme imkanı da sunan walker yürüteçleri, bu yönüyle de avantajlıdır.

El Freni ile Kolayca Durun

El frenine sahip olan walker yürüteç modelleri sayesinde istediğiniz zaman kolayca durabilirsiniz. Ürünler arasından seçim yaparken hafifliğe özen göstermelisiniz. Kullanıcının ayağını yerden kestiğinde walkerı rahat bir şekilde hareket ettirebilmesi önemlidir. Walker yürüteç seçiminde dikkat edilmesi gereken diğer noktalar ise aşağıdaki gibidir:

Seçimler kişinin çocuk mu yoksa yetişkin mi olduğuna göre yapılmalıdır.
️Kişinin yürüme yeteneğine uygun olan modeller seçilmelidir.
️Kullanıcının yaşı ve beden aktivitesi seçimler üzerinde belirleyicidir.

İhtiyacınız olan walker yürüteç modelleri arasından seçim yapmakta zorlanıyorsanız Tekerlekli Sandalyeci bünyesinde görev alan temsilcilerimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Yetişkin ve Çocuklara yönelik Yürüteçler

Walker yürüteç modelleri, yetişkin ve çocuk yürüteci olarak temelde ikiye ayrılır. Bu ayrımın yanı sıra motorlu ve manuel yürüteçler arasında da seçimde bulunabilirsiniz. Kalçadan destekli, örümcek modeller ve ters walker gibi birbirinden farklı amaçlara hizmet eden modeller arasından seçiminizi yaparak yaşamınızı kolaylaştırabilirsiniz. Söz konusu engelli medikal ürünlerini kendiniz veya yakınlarınız için satın alabileceğiniz gibi bağış için de değerlendirebilirsiniz. Donanım, model ve marka bakımından birbirinden ayrılan bu modeller hem ev içinde hem de dış mekanda önemli bir yardımcınız olacaktır. Hem ömür boyu kullanım hem de geçici kullanımlarda tercih edilen walker yürüteç seçenekleri, yürüme zorluğu çekenler için oldukça avantajlıdır. Türkiye’nin her yerinden ihtiyacınız olan walker yürüteç modellerine ulaşmak için Tekerlekli Sandalyeciyi tercih edebilirsiniz. Aynı gün kargo fırsatıyla medikal engelli ürünlerine kolayca sahip olabileceğiniz Tekerlekli Sandalyeci, beklentilerinizi tam olarak karşılayacaktır.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.