Havalı Yatak Fiyatları ve Modelleri

Havalı Yatak Fiyatları ve Modelleri

HAVALI YATAK FİYATLARI & MODELLERİ

Hasta ve yaşlılar için oldukça avantajlı olan havalı yatak modelleri, bası yaralarının engellenmesine yardımcı olur. Vücut ağırlığının eşit bir şekilde dağıtılmasına olanak sağlayan havalı yatak modelleri, şişme yatak olarak da bilinir. Elektrik vasıtası ile çalışan bu ürünler, yatak ve yatak motorundan meydana gelir. İki parçalı olarak üretilen bu seçenekler, kişinin kilosuna göre ayarlanabilir. Bu sayede kilo alıp verseniz dahi havalı yatağınızın performansı değişmez.

Havalı Yatak Modelleri Vücudun Neresine İyi Gelir?

Hastanın tedavisinde ve bakımında oldukça önemli bir yere sahip olan havalı yatak modelleri, otomatik veya manuel alternatiflere sahiptir. Bu yataklar, vücudun belirli bölgeleri için oldukça dinlendiricidir. Bu bölgeler;

️Topuk
️Kuyruk sokumu
️Omuz
️Kalça
️Sırt
️Bel olarak sıralanabilir. Kızarıklık ile başlayan problemlere dikkat edilmezse bu bölgelerde açık yaralar meydana gelebilir. Halihazırda zamanının büyük bir bölümünü yatakta geçiren hastalar ve engelliler, bu yaralar ile birlikte çok daha rahatsız edici bir durumun içine girebilirler. Engelli ve yaşlıların bu zor sürecinde onlara destek olmak için tercih edebileceğiniz havalı yatak modellerine Tekerlekli Sandalyeci sayesinde ulaşabilirsiniz. Tekerlekli Sandalyeci tarafından sunulan onlarca havalı yatak modeli arasından seçiminizi kolayca yapabilirsiniz. Havalı yatak fiyatları bakımından da oldukça geniş bir yelpazede seçenekler bulunur. Havalı yatak fiyatları arasından karşılaştırma yaparak bütçeniz için en uygun olan modellere ulaşabilirsiniz.

Havalı Yatak Modellerinin Özellikleri Nelerdir?

Havalı yatak modelleri;

️Zamanının büyük bölümünü yatakta geçiren hastaların ağrılarının azalmasına yardımcı olur.
️Bası yarası oluşumunu engeller.
️Yatak ile temas eden bölgenin de hava alması sağlanır, böylece vücuda oksijen gider.
️Terlemenin önüne geçer.

Havalı yatak fiyatları ve özellikleri arasından karşılaştırma yaparak sizin için en uygun olan seçeneği tercih edebilirsiniz. Konfor ve sağlık açısından oldukça faydalı olan havalı yatak seçenekleri, tedavi sürecinde hastaya büyük destek sağlar. Vücudun basınç noktalarını değiştiren bu ürünler, konforlu bir hijyenik bir ortam oluşturur. Siz de ihtiyacınız olan havalı yatak modelleri ve fiyatları için Tekerlekli Sandalyeciyi tercih edebilir, sizin için en uygun olan modellere kolayca ulaşabilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.