Tekerlekli Sandalye Çeşitleri ve Modelleri

Tekerlekli Sandalye Çeşitleri ve Modelleri

TEKERLEKLİ SANDALYE ÇEŞİTLERİ VE MODELLERİ

Yürüme güçlüğü çeken engelli bireylerin veya yaşlıların tercih edebileceği tekerlekli sandalyeler, kullanım amacına ve özelliklerine göre birbirinden farklı seçeneklere sahiptir. Bu ürünler, kullanıcı gereksinimlerine özel olarak tasarlanmıştır. Bu nedenle tekerlekli sandalye seçiminde ihtiyaçlarınızı göz önünde bulundurmalısınız. Sektörde tüm Türkiye’den ulaşabileceğiniz birbirinden farklı tekerlekli sandalyeler vardır. Bunlar arasında; yaşamı kolaylaştıran manuel tekerlekli sandalyeler, tuvaletli tekerlekli sandalyeler, motorlu tekerlekli sandalyeler, yüksek çekiş gücü ile akülü sandalyeler, engelleri aşmaya yardımcı olan tekerlekli sandalyeler bulunur. 

Tekerlekli Sandalye Çeşitleri ile Yaşamınızı Kolaylaştırın

Hastaların yaşamını kolaylaştırmak için birbirinden farklı seçeneklere sahip olan bu ürünler güven veren yapısı ile beklentilerinizi tam olarak karşılar. Pratik özellikleri sayesinde hastaların ve yaşlıların hayatını kolaylaştıran tekerlekli sandalye çeşitleri, sağlam yapıları ile kişiye güven verir. Pratik özelliklere sahip olan tekerlekli sandalyeler sayesinde açık ve kapalı alanlarda rahatlıkla hareket edebilirsiniz. Konforlu bir yolculuk için tercih edebileceğiniz bu ürünler, rampalardan rahatlıkla iniş çıkış yapabilmeniz olanak sağlar. Tam verimlilik sağlamak için tercih edebileceğiniz tekerlekli sandalye çeşitleri arasında öncelikli olarak tekerlekli sandalyenin akülü mü yoksa manuel mi olacağına karar vermeniz gereklidir. Eğer ellerinizi kullanarak efor sarf etmek istemiyorsanız akülü olan modelleri tercih edebilirsiniz. Her iki modelde de refakatçi tutamaçları bulunabilir. Bunun yanı sıra tuvaletini yapmakta zorluk çeken kullanıcılar için tuvaletli tekerlekli sandalye modelleri sunulur. 

Herkesin İhtiyacına Uygun Tekerlekli Sandalye Çeşitleri

Herkesin ihtiyacına uygun olarak sahip olabileceği bu ürünler arasında açık ve kapalı alanlarda kullanabileceğiniz modeller de bulunur. Akülü tekerlekli sandalyeler kendi içerisinde;

️ Ayağa Kaldıran Tekerlekli Sandalye

️ Çocuk Akülü Sandalye

️ Engelli Scooter

️ Hafif Tekerlekli Sandalye

️ Katlanabilir Akülü Sandalye

️ Banyo Tuvalet Sandalyesi

Standart Akülü Tekerlekli Sandalye olarak ayrışır. Bu ürünler arasında hangi modelin sizin için en uygun olduğuna karar vermeden önce Tekerlekli Sandalyeci bünyesinde hizmet veren müşteri temsilcilerimiz ile iletişime geçebilirsiniz.  Bu sayede zahmetsiz bir şekilde bütçenize ve ihtiyaçlarınıza en uygun olan ürünlere ulaşabilirsiniz. Beklentilerinizi tam olarak karşılayan bu ürünler, sizin için oldukça avantajlı olacaktır. 


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.