En Ucuz Manuel Tekerlekli Sandalye Modelleri ve Fiyatları

En Ucuz Manuel Tekerlekli Sandalye Modelleri ve Fiyatları

EN UCUZ MANUEL TEKERLEKLİ SANDALYE MODELLERİ VE FİYATLARI

Tekerlekli sandalyeler, yaşlı ve hasta bireylerin yaşamlarını kolaylaştırabilecekleri benzersiz ürünlerdir. Ön ve arka tekerleklere sahip olan bu ürünler manuel veya akülü olmak üzere birbirinden ayrışır. Piyasada en uygun olan tekerlekli sandalyeler manuel tekerlekli sandalyelerdir. Bu sandalyeler arasında daha uygun fiyatı ile ön plana çıkan birbirinden farklı seçenekler vardır. Bunlardan ilki Römer markasıdır.

Römer R100 Manuel Tekerlekli Sandalye

Römer R100 Manuel Tekerlekli Sandalye, 24 aylık garanti süresi ile beklentilerinizi tam olarak karşılar. %100 müşteri memnuniyeti hedefi ile hizmetlerini sürdüren Tekerlekli Sandalyeci, satış sonrası destek imkanı ile de doğru sonuçlara ulaşmanıza yardımcı olur. Tüm ürünlere ücretsiz kargo fırsatıyla sahip olabileceğiniz bu tekerlekli sandalyeler, anlatımlı kullanım kılavuzu ile tarafınıza gönderildiği için kolay bir şekilde kurabilirsiniz. Son derece hafif olan bu ürünler kargo kutusu içerisinde tarafınıza ulaştığı için herhangi bir problem yaşamazsınız. Emniyet kemeri ve fren düzenine sahip olan bu ürünleri hem iç hem de dış mekanlarda rahat bir şekilde kullanabilirsiniz. Ayarlı bant özelliği sayesinde ayakların geriye düşmesini engelleyen Römer R100 Manuel Tekerlekli Sandalye modelinin sabit kolçakları bulunur. Son derece konforlu ve işlevsel olan bu sandalyeler sektörde satın alabileceğiniz en uygun fiyatlı sandalyeler arasındadır.

Ekonomik Ekose Manuel Tekerlekli Sandalye

Sektörde tercih edebileceğiniz bir diğer en uygun tekerlekli sandalyeyi Ekonomik Ekose manuel tekerlekli sandalyedir. Bu ürünler de aynı şekilde 24 aylık garantiye sahiptir. İki yıl tedarikçi firma garantisi altında bulunan bu sandalyeler dolgu teker türüne sahiptir. Toplamda 60 santimlik genişliğe sahip olan Ekonomik manuel tekerlekli sandalye, manuel el frenine sahiptir. Bu da kişinin geriye doğru düşmesini engeller. 120 kg yük taşıma kapasitesine sahip olan Ekonomik Ekose manuel tekerlekli sandalye modeli, avantajlı fiyatlar ile Tekerlekli Sandalyecide sizleri bekliyor. Siz de ihtiyacınız olan tüm tekerlekli sandalyelere Tekerlekli Sandalyeci ayrıcalığıyla sahip olabilirsiniz. Yüzlerce ürün arasında karşılaştırma yaparak en avantajlı fiyatlarla en uygun şartlarda ulaşabilir ve siparişinizi birkaç dakika içerisinde verebilirseniz.


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.