Engelli Arabası

Engelli Arabası

Engelli Arabası Fiyatları ve Türleri

Hayatımızda ki birçok engeli ortadan kaldırarak, daha yaşanır bir hayat halini alması için, Engelli Arabaları’nın tedariğini gerçekleştirmekteyiz. Rakiplerimize nazaran, tüm Engelli Arabalarında, 2 yıl garantinin yanında 10 yıl yedek parça garantisi vermekteyiz. Böylelikle satış sonrasında da, yaşayabileceğiniz olumsuz durumlarda, sizleri yalnız bırakmamaktayız. Bu hizmeti verirken Engelli Arabası Fiyatları’nı da yükseltmemekteyiz. Aksine Engelli Arabası Fiyatlarında da diğer Tekerlekli Sandalye ürünlerimizde olduğu gibi rekabetçi fiyat politikası ile hareket ederek, En Ucuz Engelli Arabası Fiyatları vermeyi garanti etmekteyiz.

 Engelli Arabası Modelleri Nelerdir? 

Tekerlekli Sandalyeci ailesi olarak, müşterilerimizle ilk temas anından sonra, diyaloglarımız yıllarca sürecek şekilde gelişmekte ve müşterilerimizle kocaman bir aile olmaktayız. Bünyemizde binlerce çeşit Engelli Arabası Modelleri bulundurmaktayız. Böylelikle engelli bireylere, tek çatı altında tüm ürünlere kolayca ulaşılabilirlik sağlamaktayız. İstanbul- Bahçelievlerde bulunan showroom mağazamızda ürünleri görebilir, deneyebilir, size uygun tekerlekli sandalye’ye rahatça karar verebilirsiniz. Siz denemelerinizi yaparken mutlaka, konusunda uzman ve eğitimli, Tekerlekli Sandalyeci personelinden destek almayı da unutmayım. Unutmayın onlar sizler için varlar. Size yardım etmek için çalışmaktadırlar.

Engelli Arabası Fiyatları Nedir? 

Engelli Arabası fiyatları, 6.500TL ‘ den başlamaktadır. Ayağa kaldıran sandalye, asansör tekerlekli sandalye, 2 çeker veya 4 çeker tekerlekli sandalye, sırtı yatar akülü tekerlekli sandalye, ayak kalkar akülü tekerlekli sandalye, hafif akülü tekerlekli sandalye, katlanabilir akülü tekerlekli sandalye vs. gibi bir çok özellikleri ve motor güçleri ile, Engelli Arabası Fiyatları 80.000TL ‘ ye kadar çıkmaktadır.

Kaç Çeşit Engelli Araba Modeli Var? 

Engelli Arabası, akülü tekerlekli sandalye ve manuel tekerli sandalye olarak ikiye ayrılmaktadır. Manuel tekerlekli sandalye’ ye aynı zaman da Manuel Engelli Arabası da denilmektedir. Böyle Bir Engelli Araba Fiyatı ise, 1750,00 TL ‘den başlayarak, katlanabilir manuel tekerlekli sandalye, ayak çıkar tekerlekli sandalye, kolçak kalkar tekerlekli sandalye, bas çıkar özellikli tekerlekli sandalye, tilt pozisyonu alabilen tekerlekli sandalye, olarak birçok isimle Engelli Arabası sınıfında yer almaktadır. Aynı zamanda bu özelliklerle, Engelli Arabası Fiyatları 20.000 TL ‘ ye kadar çıkmaktadır.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.