Merdiven İnme Çıkma Cihazı - Engelli Merdiven Cihazı

Merdiven İnme Çıkma Cihazı - Engelli Merdiven Cihazı

MERDİVEN İNME ÇIKMA CİHAZLARI NE İŞE YARAR?

Engelli veya hasta bireylerin merdivenleri kolaylıkla inip çıkabilmesine olanak sağlayan merdiven inme çıkma cihazları yaşlılar ve engellilerin hayatını kurtaran seçenekler arasındadır. Ağırlık bakımından oldukça avantajlı seçeneklere sahip olan merdiven inme ve çıkma cihazları, sandalye üzerinde düşme tehlikesi olmadan merdivenlerin kolay bir şekilde inilip çıkılmasına yardımcı olur. Tekerlekli sandalye kullanıcısının herhangi bir kimseden yardım almadan kolay bir şekilde merdivenleri inip çıkmasına olanak sağlayan merdiven inme ve çıkma cihazları özel okul, kamu kurumu ve mevzuat gereği merdiven inme çıkma cihazının bulundurulması gereken tüm alanlarda tercih edilebilir.

Engelli Merdiven İnme Çıkma Cihazı

Merdiven İnme Çıkma Cihazlarında Düşme Riski Yok

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı gibi bakanlıklarda aranan standartlar içerisinde bulunan merdiven inme çıkma cihazları engelli bireylerin kurumlara erişilebilirliğini sağlar. Üst düzey güvenlik ile donatılan merdiven inme ve çıkma cihazlarında engelli bireyler rahatlıkla katlar arasında geçiş yapabilirler. Düşme riskinin minimumda olduğu bu cihazlarda refakatçi yardımı esastır. Portatif olan merdiven inme ve çıkma cihazları kolay bir şekilde sökülebilir ve katlanabilir. Bu sayede özellikle dışarıya çıktığınızda yanınıza merdiven çıkma cihazlarını alarak yaşamınızı kolaylaştırabilirsiniz. Hem akülü tekerlekli sandalyelere hem de manuel tekerlekli sandalyelere uygun olan merdiven inme çıkma cihazı arasından seçiminizi yaparak kendiliğinden oturağı bulunan bu araçlarda yaşamınızı kolaylaştırabilirsiniz.

Merdiven Tipine Göre Cihaz Seçimi

Merdiven inme çıkma cihazlarının birçok avantajı vardır. Bu avantajlar şöyle sıralanabilir:

Merdiven inme çıkma cihazları hafiftir.

▪ Engelli bireyler refakatçi yardımı olmadan katlar arasında geçmiş yapabilir.

▪ Portatif olması sayesinde kolayca katlanabilir.

▪ Engelli veya hasta bireylerin dış mekanlarda rahatlıkla hareket edebilmesine olanak sağlar.

Piyasada bulunan birçok farklı markanın merdiven inme çıkma cihazına kolay bir şekilde sahip olmak için siz de https://www.tekerleklisandalyeci.com/ adresini tercih edebilirsiniz. Motorlu ve akülü olan sabit modellerin de bulunduğu merdiven inme çıkma cihazları döner merdivenler, Z tipi merdivenler ve düz tipte bulunan merdivenler için farklı şekilde üretilebilir. Merdiven inme çıkma cihazının modelleri arasında seçim yaparken kullanılacak merdivenin bulunduğu yere şekline ve ölçülerine göre tercihte bulunmanız gereklidir. Paletli ve tekerlekli olmak üzere farklı modelleri bulunan merdiven inme çıkma cihazı geniş bir hedef kitleye hitap ederek hastanın vücut yapısına ve kilosuna göre en uygun seçenekleri sizler için sunar. Motor, batarya ve cihaz kapasiteleri birbirinden farklı olan merdiven inme çıkma cihazları toplantı salonları, oteller, bahçeler, parklar ve çok daha fazla alanda kullanılabilirler.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.